Google

SCENOGRAFIJA – IZRADA SCENOGRAFIJE

SCENOGRAFIJA

- S.K.M. Company se vec dugi niz godina bavi izradom scenografija, scenskih detalja, rekvizite i elemenata za potrebe snimanja :

- filmova
– emisija
– serija
– spotova
– reklama
- rijalitija

- S.K.M. Company vrsi uslugu izrade kompletnih scenskih objekata, delova objekta, scenskih detalja, izradu i montazu scenskih elemenata, izradu rekvizite, kao i izradu nacrta i projekata.

IZRADA SCENOGRAFIJE

- Scenografije, scenske detalje, elemente i rekvizitu izradjujemo od razlicitih materijala (drvo, gips, vakumirana plastika, poliester, poliuretan, stiropor, …) u zavisnosti od zahteva i uslova montaze kao i duzine trajanja objekta. Za izradu scenografije zaduzen je odabran tim ljudi sa velikim znanjem i dugogodisnjim iskustvom iz ove oblasti.

- Osim scenskih efekata za filmove, serije, spotove, reklame, pozorista, svoje ideje, znanje i umece primenili smo i na druge projekte kao sto su enterijeri restorana, kafea, zabavnih parkova, diskoteka, nocnih klubova, standva, marketihskih desavanja.

- Veliki broj nasih projekata i objekata iz oblasti scenografija ste vec vidjali na TV ekranima, a pojedine mozete pogledati u galeriji proizvoda SCENOGRAFIJA

 • IZRADA SCENOGRAFIJE ZA RIJALITI BRACNI SUDIJA

  SCENOGRAFIJA

  IZRADA SCENOGRAFIJE ZA RIJALITI BRACNI SUDIJA

 • SCENOGRAFIJA ZA FILM LOCKOUT

  SCENOGRAFIJA

  SCENOGRAFIJA ZA FILM LOCKOUT

 • IZRADA SCENOGRAFIJE ZA EMISIJU SKY ZA VAS

  SCENOGRAFIJA

  IZRADA SCENOGRAFIJE ZA EMISIJU SKY ZA VAS

Google+